Οι πρόσκοποι της Ξάνθης συγκεντρώνουν τρόφιμα, για πολύτεκνες οικογένειες

Οι Πρόσκοποι της Ξάνθης στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για Κοινωνική Προσφορά, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη εποχή, πιστοί στην υπόσχεση που δώσανε «Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», οργανώνουν δράση προσφοράς και αγάπης για τις Πολύτεκνες οικογένειες της Ξάνθης που έχουν ανάγκη.

Από το Σαββάτο 27 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο έως τις 18 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00 θα συγκεντρώνουν είδη ανάγκης για τις Πολύτεκνες Οικογένειες της Ξάνθης που έχουν ανάγκη.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης των Προσκόπων ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων ΑΜΘ Χαράλαμπος Νασσόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης ΑΜΘ Χρήστος Παππάς, μαζί με μέλη της επιτροπής , επισκέφτηκαν την Ένωση Πολυτέκνων Ξάνθης και τον Πρόεδρο της, Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια στις μέρες μας, καθώς και τις δράσεις που πραγματοποιεί η Ένωση Πολυτέκνων με σκοπό να στηρίζει αδιάκοπα τα μέλη της. Υποσχεθήκαμε να γίνουμε αρωγοί, με όποιον τρόπο μπορούμε, στην προσπάθεια της Ένωσης Πολυτέκνων, να μην αφήσει αβοήθητη καμία πολύτεκνη οικογένεια στην Ξάνθη.

Στην προσπάθεια μας αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να σταθούν αρωγοί και να στηρίξουν την δράση μας φέρνοντας μας ότι μπορούν από τα παρακάτω:

  • Ζυμαρικά
  • ‘Όσπρια και ρύζι
  • Γάλα μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ.
  • Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο

Σημείο συγκέντρωσης: Κτήριο Πρόσκοπων Ξάνθης – Χατζησταύρου 8

Από την Εφορεία Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 25/11/2021}