Ένα νέο αλσύλλιο στην Ξάνθη από το γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ και τον Δήμο Ξάνθης

Μια ακόμα πράσινη πινελιά στον περιβαλλοντικό καμβά της πόλης απέφερε η συνεργασία του γαλακτοκομείου ΡΟΔΟΠΗ με τον Δήμο Ξάνθης.

Το νέο πάρκο στη Χρύσα με τις πλατανομουριές, τις φλαμουριές, τις πικροδάφνες, τα κυδωνίαστρα και τους θάμνους αποτελεί πανδαισία χρωμάτων και ανάσα ζωής. Μικρή παρακαταθήκη για το περιβάλλον και τις γενιές που ακολουθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δενδροφύτευση του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιήθηκε υπό συνεχή βροχή αλλά η τοποθέτηση των δένδρων ολοκληρώθηκε απρόσκοπτα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σιαμπάν Μπαντάκ και ο διευθυντής του Περιβάλλοντος του Δήμου Ξάνθης Αθανάσιος Μπαμπάτσος. Την ΡΟΔΟΠΗ εκπροσώπησαν ο διευθυντής του εργοστασίου Σεραφείμ Καλούτσας και ο υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Κώστας Τόλης.

Στο χώρο υπήρχε ειδικό όχημα – ψυγείο με προϊόντα του γαλακτοκομείου ενώ στους συμμετέχοντες χορηγήθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Στο γεύμα που παρέθεσε αμέσως μετά η εταιρεία στην ταβέρνα “Παλιά Πόλη” προς τιμήν της δημοτικής αρχής και των δημοσιογράφων που κάλυψαν την εκδήλωση, παρακάθησε και ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέλεπης.

Η ΡΟΔΟΠΗ ευχαριστεί τον Δήμο Ξάνθης για την συνδρομή του και την άψογη συνεργασία του στην επιτυχία της εκδήλωσης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 25/11/2019}