Τρία βραβεία για τον Δήμο Ορεστιάδας και την Δ.Ε.Υ.Α. στα Best City Awards 2022

Με τρεις διακρίσεις, δύο χρυσά και ένα αργυρό βραβείο, ξεχώρισε στα Best City Awards 2022 ο Δήμος Ορεστιάδας στην Τελετή Απονομής που έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Στην κατηγορία «Εκπαιδευτικές Δομές» που αφορούσε στην «Εφαρμογή αρχών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής στην κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Ορεστιάδας» ο Δήμος κέρδισε το Χρυσό Βραβείο.

Στην κατηγορία «Διαχείριση Υδατικών πόρων» η Δ.Ε.Υ.Α. Ορεστιάδας κέρδισε το Χρυσό Βραβείο που αφορούσε στην «Εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Ορεστιάδας», για το πρόγραμμα «On line Σύστημα Παρακολούθησης πιθανών διαρροών νερού στο δίκτυο ύδρευσης».

Στην κατηγορία «Εικονικές περιηγήσεις μουσείων, πινακοθηκών, μνημείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων», ο Δήμος Ορεστιάδας απέσπασε το Αργυρό Βραβείο για το πρόγραμμα «Εκθεσιακός ψηφιακός χώρος προβολής υλικού της οικογένειας Καραθεοδωρή στη Νέα Βύσσα Δήμου Ορεστιάδας».

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α. Ορεστιάδας για τη συνεχή προσπάθειά τους, που είχε ως αποτέλεσμα την επιβράβευση του Δήμου με αυτά τα σημαντικά βραβεία.

“Ο Δήμος Ορεστιάδας θα συνεχίσει τη δράση του στις καινοτόμες πρακτικές, διατηρώντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας ζωής που επιθυμεί να προσφέρει στους δημότες”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Μαυρίδης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 14/3/2022 – Φωτό: Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας πλαισιωμένος από συνεργάτες του καθώς κρατάνε στα χέρια τους τα τρια βραβεία}