Π.Ε Ξάνθης- «Via Egnatia»: Δύο ημέρες με υπέροχες αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά στο ποταμό Νέστο

Η Π.Ε. Ξάνθης, σε συνέχεια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Via Egnatia, διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή, 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021 παιδικές αθλητικές δράσεις στη Γαλάνη- Τέμπη Νέστου. Από τις 10:00 το πρωί και μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, για δύο μέρες οι μικροί μας φίλοι μπορούνε να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες της τοξοβολίας, της αναρρίχησης, να δοκιμάσουν τα δημοφιλή Zip Line ή Flying Fox και Canoe Kayak στον ποταμό Νέστο. Η συμμετοχή στις αθλητικές δραστηριότητες είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (για κάθε αθλητική δραστηριότητα ξεχωριστά). Η κράτηση των θέσεων γίνεται στον σύνδεσμο: https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή, επιλέγετε την ημέρα, την ώρα και την αθλητική δραστηριότητα στην οποία θέλετε να πραγματοποιήσετε κράτηση, και ακολούθως συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται. Με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνετε επιβεβαιωτικό μέιλ το οποίο επιδεικνύετε –τυπωμένο ή στο κινητό σας – κατά την προσέλευσή σας.

Παρακαλούμε όσους προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτησή τους, η οποία γίνεται μέσω του μέιλ επιβεβαίωσης της κράτησης που έχει ήδη αποσταλεί.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 30/8/2021}