Τρεις… κι ο Αίσωπος! Θεατρική παράσταση για παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσιάζει την εξαιρετική παράστασητης Θεατρικής Ομάδας “Μικρός Βορράς” «Τρεις… κι ο Αίσωπος!» του Θοδωρή Παπαϊωάννου (νέα παραγωγή για παιδιά από 3 ετών) την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής στις 18:00 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους. Ωστόσο η Περιφέρεια θα δεχόταν με μεγάλη χαρά από όσους επιθυμούν να βοηθήσουν τα προσφυγόπουλα του πολέμου της Ουκρανίας στέλνοντας ένα μικρό δώρο (παιχνίδια, ρούχα) ή είδη πρώτης ανάγκης (γάλα μακράς διαρκείας, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες, καθαριστικά, πάνες κ.α.). Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν από την Περιφέρεια, παρουσία εκπροσώπων του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα διατεθούν άμεσα όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο από την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΕΣ.

Η είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά κάτω των 4 ετών, για όλους τους ενήλικες απαραίτητη είναι η επίδειξη κατά την είσοδο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ Ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ενώ για τα παιδιά 4-17 ετών δύνανται να προσκομίσουν SELF-TEST 24 ωρών. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.

Απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / onlinebooking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 17/3/2022}