Στην έκθεση «Tour Natur» η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην κορυφαία έκθεση της Γερμανίας «Tour Natur» που διεξάγεται από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου. θα πάρει μέρος η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδοίας και Θράκης, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών για την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ΑΜΘ με επικεφαλής των Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Ανατωνιάδη, αποφάσισαν να συμμετέχει στην εξειδικευμένη έκθεση Tour Natur, η οποία θα διεξαχθεί 1 – 3 Σεπτεμβρίου στο Düsseldorf της Γερμανίας.

Στη 14η Tour Natur θα συμμετέχουν περίπου 5.000 τουριστικοί προορισμοί απ’ όλο τον κόσμο και 275 εκθέτες. Πρόκειται για τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη για τους λάτρεις των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων (πεζοπορία, αναρρίχηση, ορεινή ποδηλασία, κανό κτλ).

Όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία 35 έως 40 εκατομμύρια Γερμανοί δηλώνουν ότι ασχολούνται με την πεζοπορία και το 1/3 αυτών, δηλώνουν ότι πραγματοποιούν και διακοπές σχετιζόμενες με την πεζοπορία. Ήδη η Περιφέρεια έχει απευθύνει πρόσκληση στους επαγγελματίες της περιοχής μας που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.evros-news.gr/ , 20/8/2017}