«Μια τεράστια λίμνη εξαιτίας κακού σχεδιασμού» απέκτησε η Αλεξανδρούπολη 

Τον προβληματισμό του για τη λίμνη που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Σκλαβενίτη επί της Γιαννούτσου, καθώς και για τη «βομβαρδισμένη» άσφαλτο στο ίδιο σημείο, λόγω των έργων, μας μετέφερε κάτοικος

Συγκεκριμένα, στο κείμενο της καταγγελίας του κάνει λόγο «για μια τεράστια λίμνη εξαιτίας του άθλιου σχεδιασμού», προσπαθώντας να μας μεταφέρει το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο οικόπεδο και δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής. 

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της καταγγελίας και φωτογραφίες που αποτυπώνουν το μέγεθος της ζημιάς στο συγκεκριμένο σημείο:

Στα έργα που εκτελούνται για τη νέα περιφερειακή οδό ακριβώς στο σημείο του Σκλαβενίτη επί της Γιαννούτσου έχουν καταφέρει να δημιουργήσει μια τεράστια λίμνη εξαιτίας του άθλιου σχεδιασμού τους. Καθημερινά πετούσαν τα νερά στην Γιαννούτσου με γεννήτρια με αποτέλεσμα η άσφαλτος να σκάσει σε χίλια σημεία. Το αποκορύφωμα ήρθε προχθές, όπου αποφάσισαν στην συμβολή των οδών Γεωργιάδη με Γιαννούτσου να σκάψουν την άσφαλτο για να δημιουργήσουν ένα αυλάκι που καταλήγει σε ένα φρεάτιο με σκοπό να διώξουν τα νερά. Το εγχείρημα ήταν φυσικά αποτυχημένο γιατί ούτε τα νερά έδιωξαν, εκτός από ελάχιστα λίτρα, και την άσφαλτο κατέστρεψαν!

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 12/2/2023}