Συνέλευση φιλόζωων για τις φόλες στα Άβδηρα 

Σε ανάρτησή τους οι «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» αναφέρουν τα εξής:

Η χθεσινή συνέλευση στο παλιό δημαρχείο Αβδήρων που διοργάνωσε ο Παύλος Μαραγκός και ο Χορευτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδηριτών με θέμα τις φόλες, ήταν μια καλή αρχή, ένα καλό ξεκίνημα για να μπει ένα στοπ στις εγκληματικές αυτές ενέργειες που συμβαίνουν κάθε τόσο στα χωριά μας.

Αυτό που έντονα και πολύ σωστά συζητήθηκε, γιατί και σε εμάς δεν αρέσει, είναι αυτά τα απαράδεκτα και υβριστικά σχόλια που συνοδεύουν κάθε σχετική κοινοποίηση, αυτά για τα οποία ναι μεν δεν ευθύνεται ο σύλλογος, ωστόσο όμως αποτελούν ένα φαινόμενο που μόνο φιλοζωία δεν εκφράζει και μόνο συναισθήματα θετικά δεν παράγει σε αυτούς που τα διαβάζουν.

Τέτοιου είδους σχόλια προσβάλουν τους ενεργούς φιλόζωους, προσβάλουν την σελίδα μας αλλά και την κάθε σελίδα και προσβάλουν και εμάς τους ίδιους κ στην ουσία εκφράζουν την τοξικότητα του ατόμου και τίποτα περισσότερο.

Όπως όμως εξηγήσαμε, στις ενημερώσεις μας δεν προστίθενται τα νέα σχόλια σε παλαιές δημοσιεύσεις, οπότε κ δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο ώστε αυτόματα να τα διαγράφουμε

Όχι, δεν συμφωνούμε στο να υβρίζεται μια γειτονιά ένα χωριό, μια πόλη εξ αιτίας ενός η δύο ή τριών παρανοϊκών ατόμων .

Δεν είναι αλήθεια ότι όπου συμβαίνουν αυτά,οι κάτοικοι είναι κακοί κ συνένοχοι ,γιατί αλλιώς τότε, επειδή παντού συμβαίνουν αυτά, είμαστε όλοι για τ’ ανάθεμα. Όχι!!

Για αυτό, πολύ ταπεινά, σας παρακαλούμε, ιδιαίτερα εσάς τους Ξανθιώτες που ακολουθείτε την σελίδα μας, να μην μπαίνετε στον πειρασμό του να προσβάλετε και να υβρίζετε στα σχόλια, αλλά να μπαίνουμε όλοι μαζί στην διαδικασία να βρούμε τρόπους να εξαλειφθούν αν είναι δυνατόν αυτά τα καθόλου άδολα εγκλήματα.

Ας μας συγχωρέσουν και οι φίλοι μας οι Αβδηρίτες που η συγκεκριμένη κοινοποίηση με τα φολιασμένα σκυλιά ,έγινε αιτία να γραφτούν υβριστικά σχόλια για το χωριό τους, ξέρουμε όλοι, ότι αυτά γράφονται εν βρασμώ ψυχής κ κυρίως από άτομα που απέχουν χιλιόμετρα από τα χωριά μας και δεν τα γνωρίζουν καν.

Εν κατακλείδι, εμείς αλλά κ οι φίλοι που παραβρέθηκαν εχθές στην συνέλευση, πιστεύουμε ότι κάναμε μια αρχή κ θα υπάρξει και συνέχεια και εξέλιξη.

Ευχαριστούμε όλους!!

(Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες)

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 20/6/2023}