Η 39η Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών “κοιτάει” προς Σαμοθράκη

Για 2η φορά η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου προσπαθεί να φέρει στην περιοχή μας τη Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της ΛΕ.Μ.Ε η οποία αναφέρει τα εξής: “Στις 07/12/19 κατά την διάρκεια της 24ης Χειμερινής Πανελλήνιας Μοτ/των στην Ξάνθη η Λέσχη ΛΕ.Μ.Ε. εξέπληξε όλους ευχάριστα μεταφέροντας , εγγράφως , την “κατ’ αρχήν Θετική επιθυμία της διεξαγωγής, στήριξης και ψήφισης διεκδίκησης της 39ης Καλοκαιρινής Πανελλήνιας Συγκέντρωσης 2020 στην ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ” από τον Δήμαρχο κ. Γαλατούμο Νικόλαο.

Η Πανελλήνια 2020 θα γίνει το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος από τις 04 – 08/06/2020 εφόσον ψηφιστεί και από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Σαμοθράκης και συμφωνήσουν με την Ομοσπονδία ΜΟΤ.Ο.Ε. τον τρόπο διεξαγωγής της σε συνεργασία και με την ΛΕ.Μ.Ε. Αλεξανδρουπολης.!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κορέλης Στυλιανός εξέφρασε την χαρά του και την θετική του επιθυμία να γίνουν όλα το συντομότερο ώστε η Συνδιοργάνωση της Πανελλήνιας να “κλειδώσει” για το 2020 στην Σαμοθράκη.

Έτσι αν όλα πάνε καλά θα ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές όπως το 2009 , που είχε ξαναγίνει με μεγάλη επιτυχία στο Νησί πάλι με αρχική πρόταση της ΛΕ.Μ.Ε. Η πραγματοποίηση αυτής της Π.Σ.Μ. 2020 θα σβήσει επίσης και κάθε αρνητική εντύπωση που δημιουργήθηκε εφέτος από τα προβληματικά δρομολόγια των πλοίων και μάλιστα στην αρχή της νέας σεζόν του 2020.!!

Η ΛΕ.Μ.Ε. με την σειρά της θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πραγματοποιηθεί αυτή η ΠΣΜ. στηρίζοντας πάντα τον τόπο μας ο οποίος θα επωφεληθεί πολύ από την Τουριστική αυτή προβολή που αγγίζει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλα τα Βαλκάνια με πολλά οφέλη και για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης όπου θα διέλθουν από αυτών χιλιάδες Μοτοσυκλετιστές”.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/ , 12/12/2019}