Χρ. Τοψίδης: Στόχος μας να αναπτυχθούν όλες οι Περιφερειακές Ενότητες ισόρροπα

Ο νέος περιφερειάρχης υποστήριξε πως υπάρχει όραμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης το οποίο θα υλοποιήσει η νέα διοίκηση

Εν αναμονή της ψήφισης του νομοσχεδίου που προβλέπει την παραχώρηση νέων αρμοδιοτήτων στις Περιφέρειες της χώρας, τελεί ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης. Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm και τον Δήμο Μπακιρτζάκη σημειώνοντας πως λόγω αυτής της εξέλιξης δεν ανακοίνωσε μέχρι στιγμής τα ονόματα των νέων αντιπεριφερειαρχών.

Στόχος η ισόρροπη ανάπτυξη
Ο νέος περιφερειάρχης λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τελετή ορκωμοσίας του αναγνώρισε ως ανάγκη και στόχο «να ανεβάσουμε και να καλυτερέψουμε τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών της περιφέρειας μας» κι ανέλυσε τη σκέψη του: «Αυτό που λέμε εμείς είναι να έχουμε ισόνομη και ισόρροπη λειτουργία στην Περιφέρειάς μας, για να αναπτυχθούν όλες οι Περιφερειακές Ενότητες. Θα εξισώσουμε αδικίες για να μπορέσουμε να έχουμε όλους τους πολίτες μας να απολαμβάνουν ίσες υπηρεσίες, ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Να υπάρχουν θέσεις εργασίας στην περιοχή μας και μία αναπτυξιακή προοπτική που έλειπε τα τελευταία χρόνια από την περιοχή μας».

Τέλος, ο Χριστόδουλος Τοψίδης υποστήριξε πως υπάρχει όραμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης το οποίο θα υλοποιήσει η νέα διοίκηση που αναλαμβάνει τα ηνία από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Πηγή: https://xronos.gr/ 20/12/2023