Περιφρούρηση του δάσους της Νυμφαίας από τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής

Κατόπιν αιτήματος του Αρχηγού των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, Κωνσταντίνου Ιμανιμίδη, οι εθελοντές θα περιφρουρούν από σήμερα για το ενδεχόμενο φωτιάς

Περιφρούρηση του δάσους της Νυμφαίας με σκοπό την πρόληψη και την ελαχιστοποίηση πιθανότητας εκδήλωσης φωτιάς ξεκίνησαν από σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής.

Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε κατόπιν αιτήματος του Αρχηγού των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Κομοτηνής, Κωνσταντίνου Ιμανιμίδη, και έγκρισης του προέδρου της κεντρικής διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η ανακοίνωση του ΕΕΣ Κομοτηνής:

«Μετά από αίτημα του Αρχηγού κ. Ιμανιμίδη Κωνσταντίνου και την άμεση έγκριση από τον πρόεδρο της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, οι Σαμαρείτες του Π.Τ. Κομοτηνής ανεξάρτητα από το δείκτη επικινδυνότητας θα επανδρώσουν ένα από τα πιο νευραλγικά πυροφυλάκια της ΠΕ Ροδόπης στο περιαστικό δάσος της Νυμφαίας με σκοπό την επαύξηση της πρόληψης στη ΠΕ Ροδόπης. Ξεκινώντας από σήμερα, καλή δύναμη στους Εθελοντές μας».

{Πηγή δημοσίευσης: https://fonirodopis.gr/, 10/8/2019}