Λαμπρός αγώνας και μεγάλες επιδόσεις στο ROUT 2017 !

Με ιδανικές συνθήκες, άψογη διοργάνωση και αγωνιστική επιτυχία που πιστοποιούν οι επιδόσεις, ολοκληρώθηκε στα δάση της Χαϊντούς, με επίκεντρο το Δασικό Χωριό στο Λειβαδίτη Ξάνθης, ο φετινός αγώνας ROUT 2017.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα αγώνας των 164 χιλιομέτρων είχε νικητή τον Παύλο Μαυρογιάννη με χρόνο 21.27.53’. Πρώτη στις γυναίκες και 14η της γενικής κατάταξης η Σταύρου Βασιλική με τον εντυπωσιακό χρόνο 28.02.22. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Δύο ξεχωριστές επιτυχίες

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις, οι Xanthi Runners αναφέρθηκαν σε δυο αθλητές τους:

Η προσπάθεια έγινε, ο στόχος επετεύχθη και το εγχείρημα ήταν σίγουρα εντυπωσιακό. Αναφερόμαστε στους δύο αθλητές μας στον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο και στον Ιωάννη Πυργελή που για διαφορετικό σκοπό ο καθένας κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους.

Ο μεν πρώτος επιχειρώντας να δοκιμάσει τις φυσικές και ψυχικές δυνατότητές του, κατάφερε με διαφορά μιας εβδομάδος να τερματίσει για πρώτη φορά στα χρονικά, τους δύο απαιτητικούς αγώνες των διοργανώσεων του V.F.U.T. 162 km και του ROUT 164 km, τρέχοντας συνολικά περίπου 330 χιλιόμετρα. Ο δε δεύτερος θέτοντας ως στόχο την καλή επίδοση κατάφερε να πετύχει την απευθείας εγγραφή στον επερχόμενο ¨Σπαρταθλον¨.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση, υγεία και δύναμη για το μέλλον. Δείτε εδώ βίντεο από τον τερματισμό.

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 23/10/2017}