Ροδόπη: Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Με ειδοποίηση για την αποφυγή συνωστισμού

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τετάρτη13/05/2020 έως και την Παρασκευή 29/05/2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Αλεύρι, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Ηλιέλαιο, Μαρμελάδα, Ρύζι, Συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, Φακές, Οδοντόκρεμα, Οδοντόβουρτσα, Υγρό πιάτων, Υγρό πλυντηρίου, Γάλα σκόνη καθώς και Γάλα εβαπορέ για παιδιά.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν. Για τα άτομα του ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, Δήμου Αρριανών και Δήμου Ιάσμου θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου των Δήμων τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

  • Δελτίο Ταυτότητας και
  • Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.paratiritis-news.gr/, 12/5/2020}