Δύο ποτίστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Τις πρώτες ειδικές ποτίστρες για τα αδέσποτα τοποθέτησαν στο Μαΐστρο οι Φορείς του οικισμού  σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριαμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: “Αυτές τις ζεστές ημέρες του χρόνου ανάγκη δροσιάς έχουν και τα αδέσποτα ζωάκια.

Στο πλαίσιο αυτό οι Φορείς της Μαΐστρου σε συνεργασία με τον Δήμος Αλεξανδρούπολης τοποθέτησαν σε δυο σημεία του οικισμού ποτίστρες.

Η αξίας της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και ζώων, η ενημέρωση των κατόχων σκύλων για τις νομικές τους υποχρεώσεις, η υποστήριξη και εφαρμογή των νόμων και οι βιωματικές εκπαιδεύσεις – ενημερώσεις συμπεριφοράς σκύλων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με φιλοζωικές ομάδες και συλλόγους, είναι στόχοι που έχουν τεθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου και υλοποιούνται σταδιακά.

«Χρειάζεται να δούμε αυτά που μας ενώνουν μαζί τους και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Έτσι μόνο θα σεβαστούμε την ύπαρξή τους, τη ζήση τους και θα αναγνωρίσουμε το δικαίωμα τους στη ζωή»

Και καταλήγει: “Τέλος ευχαριστούμε το κατάστημα Happy-Pets – Dogsacademy για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική του προσφορά.”

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 8/7/2018}