Με 8 ηλεκτρικά & 8 συμβατικά ποδήλατα “εξοπλίστηκε” ο δήμος Αλεξανδρούπολης!

Την ποδηλατική ζωή ενισχύει ο δήμος Αλεξανδρούπολης, καθώς “εξοπλίστηκε” με 16 ολοκαίνουργια ποδήλατα, για να μπορούν οι πολίτες να κινούνται μέσα στην πόλη ελεύθερα, γρήγορα και με οικολογική συνείδηση!

Συγκεκριμένα σήμερα, ημέρα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 παρέλαβε ο δήμος Αλεξανδρούπολης 8 ηλεκτρικά και 8 συμβατικά ποδήλατα από τη Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε. μέσω του προγράμματος “INTERREG Ελλάδα-Βουλγαρία 2020”.

Μάλιστα θα τοποθετηθούν σε τέσσερα σημεία της πόλης για να διευκολύνουν όλους τους πολίτες, στο Δημαρχείο, στο Μουσικό Γυμνάσιο, στο παρκάκι δίπλα στον Ελευθερουδάκη και σους Μύλους Μασούρα στο ΚΕΓΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Αναστάσιο Σεραφειμίδη, Αντιδήμαρχο Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, οι πολίτες θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε ένα μήνα από τώρα και μέσω μιας ειδικής εφαρμογής στην οποία θα καταχωρείται η πιστωτική κάρτα του χρήστη, θα λαμβάνονται τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνεται η χρήση του ποδηλάτου.

Όσον αφορά το κόστος, αυτό θα συζητηθεί σε δεύτερο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο η ζωή στην πόλη της Αλεξανδρούπολης αποκτά άλλο νόημα!

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο:

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 9/12/2021}