Μονοψήφιος αριθμός ασθενών COVID-19 στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού σε τοπικό επίπεδο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «R» ο αριθμός των ασθενών με COVID-19 στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι πλέον μονοψήφιος!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και αν καταλήξουν θετικά όλα τα δείγματα που έχουν σταλεί προς ανάλυση αυτή τη στιγμή, ο αριθμός θα συνεχίσει να είναι μονοψήφιος, κάτι που σημαίνει ότι η έως τώρα προσπάθεια γιατρών, νοσηλευτών και διοίκησης έχει αποδώσει καρπούς.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η καλή πορεία της διαχείρισης της επικίνδυνης νόσου, μεταφράζεται μεν ως επιτυχία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί εφησυχασμό. Πηγές από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η τήρηση των μέτρων συνεχίζεται αυστηρότατα ενώ δεν έχει γίνει καμία συζήτηση «χαλάρωσης» αυτών και ούτε πρόκειται να γίνει αν δεν υπάρξει κεντρική εντολή για κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται δε ότι μετά τον εντοπισμό των 150 κρουσμάτων σε προσφυγικό καταυλισμό στο Κρανίδι, ο κεντρικός σχεδιασμός ενδεχομένως να επηρεαστεί προσαρμοζόμενος στο νέο δεδομένο.

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 21/4/2020}