Βρώμα και δυσωδία στις τουαλέτες στο πάρκο «ΑΡΓΩ»

Διαμαρτύρονται οι πολίτες για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί – Μία εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας που δεν τιμά την όμορφη Αλεξανδρούπολη

Σε άθλια κατάσταση παραμένουν οι τουαλέτες στο πάρκο “ΑΡΓΩ” στην Αλεξανδρούπολη. Οι συγκεκριμένες τουαλέτες είχαν σφραγιστεί πριν από περίπου 4 χρόνια, ωστόσο κάποιοι ξήλωσαν τις πόρτες και συνέχισαν να τις χρησιμοποιούν. 

Τα παράπονα των πολιτών και των επισκεπτών είναι πολλά, καθώς πλέον, αποτελούν εστία μόλυνσης για τους επισκέπτες του πάρκου. 

Όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής, ειδικά τις βραδινές ώρες, αρκετοί πολίτες, κάνουν την ανάγκη τους έξω από τις τουαλέτες, αφού δεν είναι δυνατό κάποιος να εισέλθει σε αυτές, στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται, με αποτέλεσμα ο χώρος πέριξ αυτών να μυρίζει πολύ άσχημα.

Της όλης καταστάσεως θα επιληφθεί, όπως δήλωσε, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα εισηγηθεί στον Δήμαρχο την άμεση απομάκρυνση των τουαλετών από τον χώρο.

Το ΘΡΑΚΗΝΕΤ έχει επανειλημμένως ασχοληθεί και αναδείξει το εν λόγω πρόβλημα και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρις ότου αυτό διορθωθεί.  

Και η αλήθεια είναι πως, σε ένα από τα πλέον επισκέψιμα πάρκα της Αλεξανδρούπολης, ιδίως το καλοκαίρι (περίοδος κατά την οποία κλείνει η παραλιακή), μία τέτοια εικόνα είναι αν μη τι άλλο ντροπιαστική. 

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η Δημοτική Αρχή θα πράξει το δέον, απομακρύνοντας τις τουαλέτες αυτές από το χώρο, και ιδανικά, τοποθετώντας νέες καθαρές, για τους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. 

Εάν φυσικά, θέλουμε η πόλη μας να αποτελεί θέλγητρο για τους τουρίστες…

{Πηγή δημοσίευσης: https://elthraki.gr, του Ν.Τ., 31/7/2019}