Ορεστιάδα: Υπογράφηκε η σύμβαση, ξεκινάει το έργο «Κατασκευή κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Ριζίων»

Υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Μαυρίδη Βασίλη και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Ριζίων», προϋπολογισμού 510.032,00€.

Παρουσία και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ριζίων, Βλαδίμοιρου Κιολέ, και με το σύνολο της χρηματοδότησης να προέρχεται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER, με συγχρηματοδότηση από το ΕΓΤΑΑ και διάρκεια υλοποίησης τους 18 μήνες, το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Ειδικότερα με αυτό προβλέπεται η κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ριζίων με εμβαδό 770,00 μ2 και θα καλύπτει επιφάνεια 399,785 μ2.

Η κατασκευή θα περιλαμβάνει:

Α) Κυρίως χώρο.

Β) Βοηθητικοί χώροι: αποδυτήρια αρρένων, αποδυτήρια θηλέων, κυλικείο, wc και χωλ.

Γ) υπόγειο χώρο για ανάγκες λεβητοστασίου και μηχανοστασίου.

Δ) Τοποθέτηση μιας μπασκέτας (ζεύγος) και εγκατάσταση για πετοσφαίριση.

Επίσης θα γίνει διαμόρφωση του αύλειου χώρου ώστε να αποδοθεί πλήρως αναβαθμισμένος και λειτουργικός προς χρήση από τους μαθητές της σχολικής μονάδας.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros-news.gr/, 7/8/2023}