Ο Δ. Κομοτηνής καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν για την κλιματική αλλαγή

Και μέσω του Followgreen να κερδίσουν δώρα

Το Followgreen Δήμου Κομοτηνής καλεί τους πολίτες να σκεφτούν την προστασία των δασών, να ενημερωθούν για την κλιματική αλλαγή και να μάθουν πώς μέσα από πράσινες λύσεις θα διατηρήσουντα δάση υγιή.

Οι πολίτες μπορούν να λάβουν μέρος στο «Green Mission» με μήνυμα:  «Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής» και δίνει την ευκαιρία παράλληλα να κερδίσουν οι πολίτες έναν θερμό.

«Κάθε 10 ημέρες, μία νέα “Πράσινη Αποστολή” βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της “Πράσινης Αποστολής – GreenMission” και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση» αναφέρει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του GreenMission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, 23/11/2021}