4ο ΜΤΒ Ξάνθης

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 6 του Οκτώβρη, οι προετοιμασίες για τον καθιερωμένο ετήσιο αγώνα  ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ στην περιοχή της Ξάνθης, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, 11:00 το πρωί,  στη θέση ΛΙΒΑΔΙ.

Μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ,  Επισήμου Μέλους Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών ΜΤΒ του συλλόγου, σχεδίασαν και διαμόρφωσαν ειδικά ποδηλατικά μονοπάτια, ενόψει του ιδιαιτέρου ποδηλατικού αθλητικού γεγονότος που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί στην θέση Λιβάδι στον Βράχο Της Ιεράς Μονής Παναγίας Καλαμούς.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί και ίσως να μην είναι μια απλή επανάληψη κοινοτοπίας, ότι αναμφίβολα  τα διάσπαρτα υπολείμματα που συλλέξαμε καταγράφουν την παρουσία έντονης συναισθηματικής έντασης και ψυχικής ανάτασης…..

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ με την καθημερινή  δράση που καταβάλει στην προσπάθεια για την ανάπτυξη  ορθών ποδηλατικών δρωμένων στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ξάνθης, οικοδομεί τις βάσεις ώστε να μπορεί η ευρύτερη ποδηλατική κοινωνία να μετέχει αβίαστα στα αθλητικά αγωνιστικά  γεγονότα.

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.thraki.com.gr/, 10/10/2017}