Κομοτηναίοι μαθητές γνώρισαν το Δέλτα του Έβρου

Στην εκδρομή συμμετείχαν περίπου 150 μαθητές και γονείς   

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής σε συνεργασία με το Delta Evros Explorer πραγματοποίησε την Κυριακή για τις τάξεις Α, Β, Γ & Δ εκπαιδευτική εκδρομή στο Δέλτα του Έβρου.

«Ο συνδυασμός έμπειρων ξεναγών και οδηγών με τα ασφαλή σκάφη και εξοπλισμό που δίνεται σε όλους τους συμμετέχοντες, δίνει μία ευκαιρία να γνωρίσουν -μικροί και μεγάλοι- τις ιδιαιτερότητες του τόπου. Η Delta Evros Explorer μπορεί να φιλοξενήσει και να κάνει μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική περιήγηση σε συλλόγους παιδιών και ενηλίκων» ανέφερε ο Σύλλογος.

Σε βιολογική φάρμα

Στην εκδρομή συμμετείχαν περίπου 150 άτομα. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την κτηνοτροφική μονάδα Βήρα Φάρμα στις Φέρες για να ξεναγηθούν στη φάρμα, να γνωρίσουν πώς παράγεται το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι και να δοκιμάσουν τα τυριά τους.

«Τα βιολογικά προϊόντα της Βήρα Φάρμα παράγονται από γάλα βιολογικής γεωργίας που παράγεται αποκλειστικά από δικά μας ζώα που μεγαλώνουν στην φάρμα Βήρα με πολύ φροντίδα, τρέφονται με βιολογικές ζωοτροφές υψηλής ποιότητας σε στάβλους στην κτηνοτροφική μονάδα» κατέληξε ο Σύλλογος.

{Πηγή δημοσίευσης: https://xronos.gr/, 25/10/2022}