Στην πανέμορφη Μαρώνεια “ξεναγείται” ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Με συνοδούς τους κ.κ. Δημοσχάκη, Στυλιανίδη, Κοντό, Θόδωρο και Τάσο Περβανά

Στην Θράκη βρίσκεται για ιδιωτικού τύπου επίσκεψη αυτές τις ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος το Σάββατο το πρωί βρέθηκε στην πανέμορφη Μαρώνεια την οποία έχει επισκεφτεί και κατά το παρελθόν.

“Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι υπήρχε τόσο ενδιαφέρουσα και άγνωστη ιστορία για την περιοχή”, ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος “ξεναγήθηκε” στην περιοχή από τον Θόδωρο Περβανά, αν και ο κος Καραμανλής φάνηκε να θυμάται με κάθε λεπτομέρεια τον τόπο από τις προηγούμενες επισκέψεις του στην Μαρώνεια, αλλά και τις εξαγγελίες και τα έργα που έμειναν στη μέση.

Μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκονται δύο τέως υπουργοί, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αλέκος Κοντός, ενώ στην Μαρώνεια βρέθηκε και ο εν ενεργεία βουλευτής ΝΔ Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης καθώς και ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Περβανάς.

Αναφορικά με την επίσκεψη καθαυτή, ο Κώστας Καραμανλής έκανε ένα δύωρο οδοιπορικό στην ομηρική Μαρώνεια και την πανέμορφη Μαρμαρίτσα, στην χώρα των Κικόνων, κι εντυπωσιάστηκε από τη επιβλητική μεγαλυθική πύλη. Γευμάτισε στο γραφικό λιμάνι Αγίου Χαραλάμπους, κι απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο, αν και δήλωσε ένθερμος φίλος και υποστηρικτής της περιοχής.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr/, 5/5/2018}