Ξεκινά ο Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης στα δημοτικά της Κομοτηνής

Στο 11ο Δημοτικό και το 1ο Μειονοτικό οι πρώτοι κάδοι

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ισμαήλ Λεβέντ, θα κηρύξει την έναρξη της υλοποίησης της δράσης του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης στα δημοτικά σχολεία.  

Η σχολική δράση πραγματοποιείται από τον Δήμο Κομοτηνής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κομοτηνής και τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε., στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της δημοτικής πλατφόρμας, Followgreen, η οποία προβλέπει τη διανομή κάδων ανακύκλωσης στα δημοτικά σχολεία, υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Η εκκίνηση αυτής της δράσης θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, στις 10.30 το πρωί, από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και στις 11.30 το πρωί από το 1ο Μειονοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όπου ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ισμαήλ Λεβέντ, θα διανείμουν τους πρώτους κάδους.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής  θα μιλήσει στους μικρούς μαθητές για τη σημασία και τα οφέλη της ανακύκλωσης για όλους μας, αλλά και για το περιβάλλον και θα αναλύσει το πρόγραμμα του Followgreen.

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr/, 21/1/2020}