Ο θερινός κινηματογράφος της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε να λειτουργεί και για φέτος

Επίσημη «πρώτη» ήταν η νύχτα της 20ης Ιουνίου για τον θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο» της Αλεξανδρούπολης που λειτουργεί στη δημοτική πλαζ του ΕΟΤ -σε χώρο της ΤΙΕΔΑ- υπό την ευθύνη της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η βραδιά της έναρξης περιελάμβανε τα τρέιλερ των ταινιών που θα προβληθούν στη φετινή σεζόν που θα διαρκέσει περίπου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η Κινηματογραφική Λέσχη από 5μελες Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τις κυρίες Καφετζή, Τερζούδη, Γκόστια, Χρυσάφη και προεδρευούσης της κας Χρύσας Αθανασίου, η οποία στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΔΣ, αλλά και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για τη βοήθεια στην προετοιμασία του χώρου.

Φέτος, η έναρξη συνοδεύτηκε και από την έκθεση «ΚαραντΙΝΑ» που αποτελείται από μία σειρά από χειροποίητες κούκλες που φτιάχτηκαν την περίοδο της καραντίνας από τον Θανάση Τσολάκη από νήμα και σύρμα και η διάθεση τους ενίσχυσε το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης με ένα ποσό περίπου 500 ευρώ.

Ο σινέ Φλοίσβος λειτουργεί καθημερινά (χωρίς ρεπό) και πάντα υπό τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 21/6/2020}