«Κάτω τα χέρια» από τις καλύβες στο Δέλτα Έβρου

Ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα των καλύβων του Δέλτα του Έβρου έκανε από την Αλεξανδρούπολη, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στη Θράκη κομίζοντας το μήνυμα των Ευρωεκλογών για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

“Είναι σημαντική η απόφαση που πάρθηκε για την ενίσχυση της Εθνοφυλακής, αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνοφυλακής είναι οι καλύβες στον Έβρο.

Και εδώ να στείλω ένα μήνυμα, να μην τολμήσει κανείς να προσπαθήσει να αλλοιώσει την ειλημμένη απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των ελληνικών Ε.Δ., όπου έχουν καταστήσει τις καλύβες του Έβρου, προκεχωρημένα φυλάκια της Εθνοφυλακής”, είπε για τις καλύβες του Δέλτα του Έβρου ο κος Καμμένος και ολοκλήρωσε:  “Οι οικολόγοι είναι σεβαστοί και αγαπημένοι, αλλά μπορούν να πράξουν τις οικολογικές τους ευαισθησίες σε άλλες περιοχές. Να μην ξεχνούν ότι οι καλύβες στον Έβρο προστατεύουν από λαθροκυνηγούς στην περιοχή και διατήρησαν την ισορροπία στο Δέλτα του Έβρου.

Σε αυτό δεν θα υποχωρήσω. Θέλω να ξέρουν ότι η απόφαση αυτή δεν είναι προσωπική δική μου, είναι απόφαση των Ε.Δ. και θα την υπηρετήσω μέχρι τέλους. Να μη διανοηθεί λοιπόν κανείς να αλλάξει το status quo των προκεχωρημένων φυλακίων στην ευρύτερη περιοχή”

“Οι ΑΝΕΛ διαφέρουν από τα υπόλοιπα κόμματα”

Ο κος Καμμένος αφού αναφέρθηκε στο έργο που παράχθηκε στη Θράκη επί των ημερών του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επικέντρωσε περισσότερο στο ευρωπαϊκό μήνυμα που θέλει να περάσει το κόμμα του, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν μία πολύ μεγάλη διαφορά από τ’ άλλα κόμματα που είναι υποψήφια για τις Ευρωεκλογές. Οι ΑΝΕΛ είμαστε το μόνο εκλεγμένο, στην Ευρωβουλή και στη Βουλή, κόμμα το οποίο δεν ανήκει σε κανένα ευρωπαϊκό κόμμα μέχρι σήμερα και αυτό είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη επιλογή” είπε ο κος Καμμένος και εξήγησε:  “Δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά κράτη, δεν υπάρχουν βόρεια και νότια κράτη, δεν υπάρχουν κράτη δανειστές και κράτη δανειζόμενοι, δεν υπάρχουν κράτη τα οποία να είναι πιο ίσοι από τ’ άλλα.

Εμείς λοιπόν διαφωνούμε πλήρως με την πολιτική αυτή την οποία χαράσσουν στο διευθυντήριο των Βρυξελλών, είναι μια πολιτική αντίθετη με την Ευρώπη που οραματίστηκε και έβαλε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ΕΟΚ, είναι αντίθετη με την Ευρώπη στην οποία ανησύχησε ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά τη Σύνοδο που έγινε στις Κάννες, όταν μίλησε για το διευθυντήριο των Βρυξελλών που θέλει ν’ αλλοιώσει την ευρωπαϊκή δημοκρατία”.

Κατέληξε δε, λέγοντας: “Θέλω να ζητήσω τη στήριξη του λαού του Έβρου στις Ευρωεκλογές στους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας. Δεν είναι ούτε τραγουδιστές, ούτε πρωταγωνιστές σε σίριαλ και τηλεπαιχνίδια της τηλεόρασης.

Είναι πολίτες που εκπροσωπεί ο καθένας τους έναν χώρο. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από κοινούς Έλληνες πολίτες, που θέλουν να εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές μας, την πατρίδα μας, την ελληνική σημαία και που δεν δέχονται να υποστείλουν την ελληνική σημαία έναντι του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης και της λεγόμενης ευρωπαϊκής ενοποίησης”.

{Πηγή δημοσίευσης: https://elthraki.gr, του Θ.Τ., 7/5/2019}