Καθάρισμα του περιαστικού άλσους Ξάνθης μαζί με τη ΡΟΔΟΠΗ

Η διατήρηση και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή σύμπραξη όλων, αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ξάνθης για τον καθαρισμό του περιαστικού δάσους με πρωτοβουλία του γαλακτοκομείου ΡΟΔΟΠΗ.

Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με το γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ πραγματοποίησε σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2018, δράση καθαρισμού στο περιαστικό άλσος της Ξάνθης. Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου μας μαζί με υπαλλήλους μισθωμένου συνεργείου καθαρισμού από την εταιρεία, με σημείο εκκίνησης πλησίον του υπαίθριου Δημοτικού Αμφιθεάτρου, σήκωσαν μανίκια κι έδειξαν την αγάπη τους για τον τόπο.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, κατά τη διάρκεια της δράσης, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και συνεχάρη τη διοίκηση του γαλακτοκομείου ΡΟΔΟΠΗ, το οποίο στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη περιβαλλοντική ενέργεια, επισημαίνοντας ότι «Ο Δήμος Ξάνθης στοχεύοντας στην ανάπτυξη στάσεων και συμμετοχικών συμπεριφορών που συμβάλλουν στην προστασία της οικολογικής ισορροπίας και της ποιότητας ζωής, στηρίζει και ενισχύει ιδιωτικές πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Διαβεβαιώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης θα είναι ενεργοί συμπαραστάτες σε ανάλογες περιβαλλοντικές δράσεις και ελπίζουμε ότι το παράδειγμα αυτό θα βρει μιμητές».

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 22/9/2018}