«Ελευθέρια 2018»: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Κομοτηνής

Με πολιτικό παρασκήνιο ολοκληρώθηκε η σημερινή κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, για τα Ελευθέρια Θράκης. Ο Υπ. Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στη Ροδόπη και στην πόλη μας, άλλαξε τελευταία στιγμή τα πλάνα του, με τον τέως βουλευτή Παναγιώτη Σγουρίδη να τον εκπροσωπεί.

Η κατάθεση στεφάνων ολοκληρώθηκε πριν από λίγο όπου το παρών τους έδωσαν φορείς της αυτοδιοίκησης, πρόεδροι συλλόγων, οι αρχηγοί των σωμάτων ασφαλείας αλλά και ο αρχηγός ΓΕΣ, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Κατέθεσαν στεφάνια με τη σειρά οι:

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης, ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αναπληρωτής Πρύτανης του ΔΠΘ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας ΑΜΘ, εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας & αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο τέως βουλευτής Παναγιώτης Σγουρίδης, ο σύλλογος Αναπήρων και θυμάτων πολέμου, η Αρμένική Κοινότητα, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Ροδόπης, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Ν. Ροδόπης, ο σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ροδόπης “Η Αγία Ειρήνη”, ο σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ροδόπης, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Οχυρού Ν. Ροδόπης Νυμφαίας, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Ροδόπης, το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ν. Ροδόπης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδος και η Ένωση Κομοτηναίων Αθήνας.

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr/, του Διονύση Βοργιά, 15/5/2018}