Έβρος: Ξεκινούν οι αιτήσεις από τους παραγωγούς για καταγραφή ζημιών λόγω παγετού

Ο Δήμος Σουφλίου εξέδωσε ανακοίνωση πως ξεκινούν οι αιτήσεις από τους παραγωγούς οι οποίοι υπέστησαν ζημιές στις χειμερινές καλλιέργειες σιτηρών και λοιπές χειμερινες καλλιέργειες εξαιτίας του παγετού.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 μπορούν να προσέλθουν οι παραγωγοί στον αρμόδιο ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α. προκειμένου να υποβάλουν δηλώσεις ζημίας.

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας πως “Προς αποφυγή περιτών δηλώσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν μόνο εκείνα τα αγροκτήματα που υπέστησαν πραγματική ζημία από τον παγετό”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Από τον ΕΛ.Γ.Α. καλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί της Π.Ε. ΕΒΡΟΥ των οποίων οι καλλιέργειες ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ και λοιπές χειμερινες καλλιέργειες ζημιώθηκαν από τον ΠΑΓΕΤΟ της 20/3/2022 να προσέλθουν στον αρμόδιο ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α. προκειμένου να υποβάλουν δηλώσεις ζημίας,την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 και την ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022.

Υ.Γ.:Προς αποφυγή περιτών δηλώσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν μόνο εκείνα τα αγροκτήματα που υπέστησαν πραγματική ζημία από τον παγετό”.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 30/3/2022}