«Μολυσμένα νερά και βατράχια» καταγγέλλει κατασκηνωτής του Δημοτικού Κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης

Σε μια καταγγελία, που δε μας αιφνιδίασε ιδιαίτερα, προχώρησε στο e-evros.gr ένας κατασκηνωτής του Δημοτικού Κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα και κάνοντας λόγο για την «τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κάμπινγκ του ΕΟΤ», μας μετέφερε μέσα από εικόνες παραμέλησης τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν μπροστά από το κατάλυμά του.

«Κοιμόμαστε μέσα σε μολυσμένα νερά και βατράχια» καταγγέλει, υπογραμμίζοντας την αδιαφορία των υπευθύνων, οι οποίοι ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλον.

Μάλιστα, ο καταγγέλων δε διστάζει να αναφέρει και σε ποιο σημείο μένει.

Ενώ στο τέλος, συμπληρώνει ότι «υπάρχουν φθορές και στις τουαλέτες και προβλήματα με τους άστεγους», κάνοντας την κατάσταση στο Δημοτικό Κάμπινγκ ακόμα πιο προβληματική.

Ακολουθεί η καταγγελία του Κωνσταντίνου Δ.:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κάμπινγκ του ΕΟΤ Αλεξανδρούπολης. Διαμένω στον αριθμό 6, τα τελευταία 2 έτη έπειτα από συνεχή επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους του κάμπινγκ μας ενημέρωσαν ότι δεν είναι δικιά τους αρμοδιότητα, και η αρμοδιότητα είναι της ΔΕΥΑ, δεν υπάρχει ανταπόκριση από κανέναν. Κοιμόμαστε μέσα σε μολυσμένα νερά και βατράχια. Επίσης υπάρχουν φθορές και στις τουαλέτες και προβλήματα με τους άστεγους. 

Διαβάζοντας λοιπόν την καταγγελία, δεν μπορούμε αρχικά να μην αναρωτηθούμε πώς γίνεται δύο εταιρείες, του ίδιου θεσμού, εκτός του να μην μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα των κατασκηνωτών, να ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον, αντί να συνεργάζονται. 

Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε, το πόσο διατράνωνε το κάμπινγκ του ΕΟΤ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και τελικά η παραπάνω καταγγελία έρχεται να αποκαλύψει τη λυπηρή πραγματικότητα.

Έστω και σε αυτό το σημείο πάντως, εάν οι υπεύθυνοι είναι πράγματι πρόθυμοι και ικανοί να αναλάβουν ευθύνες και να διαχειριστούν καταστάσεις, μπορούν να αναζητήσουν τον καταγγέλων και να τον εξυπηρετήσουν, όπως όφειλαν εξαρχής να κάνουν.

Όσο για εμάς του υπόλοιπους, κατασκηνωτές ή μη, υπομονή. Μόνο λίγες ώρες έμειναν για τη συναυλία του Τριαντάφυλλου, του Βο, του Sele και της Έλενας Γκρέκου!

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 16/7/2023}