Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης στην «2η Έκθεση τοπικών προϊόντων και οικοτεχνίας»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης σας ενημερώνει ότι κατόπιν πρόσκλησης του Επιμελητηρίου Ξάνθης μετείχε με δικό της περίπτερο, στην «2η Έκθεση τοπικών προϊόντων και οικοτεχνίας», που πραγματοποιήθηκε από τις 1 Σεπτεμβρίου έως και 4 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ.

Στόχος και σκοπός της συμμετοχής ήταν:

Να τονίσει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό ρόλο του Πυροσβεστικού Σώματος απέναντι στους πολίτες.

Να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να γνωρίσουν από κοντά τόσο το ανθρώπινο, όσο και το μηχανολογικό δυναμικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης.

Να πιστοποιήσει για άλλη μια φορά την αγαστή συνεργασία φορέων όπως το Επιμελητήριο Ξάνθης με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, τόσο σε θέματα κοινωνικής προσφοράς προς τον πολίτη όσο και σε θέματα καθημερινότητας.

Η επισκεψιμότητα του κοινού όλων των ηλικιών στο περίπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ξάνθης καθόλη την διάρκεια της έκθεσης, ήταν εντυπωσιακή. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους Πυροσβέστες, να ακούσουν από κοντά τις εμπειρίες της δουλειάς τους, να ψηλαφίσουν αντικείμενα και εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Πυροσβέστες, να φωτογραφηθούν μαζί τους, και να προμηθευτούν φυλλάδια με οδηγίες χρήσιμες για την ασφάλειά τους.

Ο Διοικητής

Κων/νος Πασχ. Δαδούδης, Πύραρχος

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr, 9/9/2019}