«Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» στο θερινό θέατρο από το «Ανατολικά του Νέστου»

Αν υπήρχε μία ιστορία, που όμοια της δεν υπάρχει, που ξεπερνά κατά πολύ όλες τις ιστορίες που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, ποια θα ήταν άραγε;

Στο παγωμένο Βασίλειο του Βορρά, λέγεται πως ο βασιλιάς εκεί κρατάει καλά φυλαγμένη την ωραιότερη ιστορία του κόσμου.

Δύο φιλόδοξοι παραμυθάδες, ο ένας από την Ανατολή κι ο άλλος από τη Δύση, αψηφώντας όλες τις δυσκολίες, ταξιδεύουν στο παγωμένο βασίλειο του Βορρά για να ‘κατακτήσουν’ την ωραιότερη ιστορία!

Ο βασιλιάς τους ανακοινώνει πως έχουν τρεις μέρες για να αποδείξουν ποιος από τους δυο είναι ο καλύτερος παραμυθάς, γράφοντας από ένα παραμύθι. Σ’ αυτόν θα χαρίσει την ιστορία του, ενώ τον άλλον θα τον φυλακίσει για πάντα.

Το θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου, σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, παρουσιάζει το  έργο του Β. Μαυρογεωργίου ‘’Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου’’.

Μία όμορφη ιστορία, ένα ανθρώπινο και ζεστό παραμύθι με πολλούς συμβολισμούς και ερείσματα στη σύγχρονη πραγματικότητα, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Mε την επιμελή εργασία και το κέφι των καλλιτεχνών του θεάτρου ‘Ανατολικά του Νέστου’, έχει δημιουργηθεί μία ποιοτική παράσταση που αξίζει να δουν όλοι!!

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

12-13 ΙΟΥΛΙΟΥ Ώρα 9:00

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 10/7/2023}