«Ημέρα Καριέρας» στη Σχολή Γεωπονίας και Δασολογίας στην Ορεστιάδα

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στις 10.00 π.μ., προσκαλούμε όλους τους τελειόφοιτους φοιτητές και τους αποφοίτους των Τμημάτων «Αγροτικής Ανάπτυξης» και «Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φ.Π.» που αναζητούν εργασία, στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στο Αμφιθέατρο «Ζαφείρης Άμπας» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των νέων που αναζητούν εργασία και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γεωπονίας, των τροφίμων και της δασολογίας. Με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων επιχειρήσεων που αναζητούν συνεργάτες για να ενισχύσουν το δυναμικό τους, η εκδήλωση αναμένεται να προσφέρει μια ευκαιρία διασύνδεσης των φοιτητών μας με την αγορά εργασίας, μέσα σε έναν οικείο χώρο γι’ αυτούς, όπως είναι ο χώρος του πανεπιστημίου. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Παρουσιάσουν το βιογραφικό τους και να επικοινωνήσουν άμεσα με τους εκπροσώπους των εταιριών.
  • Ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς εργασίας.
  • Διευρύνουν το δίκτυο των επαγγελματικών τους σχέσεων.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στις μοναδικές αυτές εκδηλώσεις του ΔΠΘ και να ενισχύσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας καριέρας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε!

Οι υπεύθυνες της διοργάνωσης,

Μαλαματή Παπακώστα, Αναπλ. Καθηγήτρια

Ιωάννα Μαντζουράνη, Επίκ. Καθηγήτρια

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 16/10/2023}