Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται για μια ξέφρενη καρναβαλική παρέλαση!

Οι Απόκριες πλησιάζουν και η Αλεξανδρούπολη φέτος είναι έτοιμη να ντυθεί στα χρώματα του καρναβαλιού!

Οι προετοιμασίες για την πιο γιορτινή, κεφάτη και χρωματιστή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει απευθύνει πρόσκληση σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σχολές χορού, Αθλητικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Κοινωνικές δομές, Φοιτητές και σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην αποκριάτικη παρέλαση!

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα άρματα στις παρελάσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης (Φέρες & Αλεξανδρούπολη) φέτος είναι αυτά που θα κλέψουν την παράσταση καθώς θα είναι δια χειρός την ομάδας Μητρουλάκη.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα αδέρφια Δημήτρης και Γιάννης Μητρουλάκης είναι αυτοί που προάγουν κάθε καλλιτεχνία στην Αλεξανδρούπολη, είναι αυτοί που βάζουν χρώμα και τέχνη στο δημόσιο αστικό τοπίο, είναι αυτοί πίσω από την δημιουργία των αρμάτων.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας με σημείο εκκίνησης την Ακαδημία.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 8/2/2023}