Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κοσμεί το γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Ορεστιάδας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έμπνευση και πρότυπο αθλητή για όλη τη χώρα, με την Ορεστιάδα να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ο Μάκης Κυρτσόπουλος, τελειόφοιτος μαθητής του 2ου ΓΕΛ έφτιαξε ένα γκράφιτι – έργο τέχνης με τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αίθουσα του γυμναστηρίου.

Ο χώρος που επιλέχθηκε να δημιουργηθεί το γκράφιτι φυσικά δεν ήταν τυχαίος καθώς πρόκειται για μια μορφή που ενισχύει την στροφή στον αθλητισμό και στο «ευ αγωνίζεσθαι». 

Δύο εβδομάδες χρειάστηκε συνολικά ο 18χρονος μαθητής για να ολοκληρώσει την μορφή του κορυφαίου Έλληνα παίκτη του NBA “Το έκανα με σκοπό να περάσω ένα αντιρατσιστικό μήνυμα” ανέφερε ο Μάκης Κυρτσόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο με την φανέλα του να γράφει HELLAS και το νούμερο «34» στο στήθος θα κοσμεί πλέον τον τοίχο του γυμναστηρίου, μήκους 15 μέτρων, και θα υπενθυμίζει στους μαθητές ότι με πολλή δουλειά και πολύ κόπο μπορούν να φτάσουν στην κορυφή όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στον δρόμο τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι η απόδειξη.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 7/7/2022}