ΓΕΩΤΕΕ: Ημερίδα ενημέρωσης για τα σχέδια βελτίωσης στην Κομοτηνή – αποκλειστικά για Γεωτεχνικούς

Η Περιφέρεια ΑΜΘ και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΑΜΘ σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, διοργανώνουν την Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00 τεχνική συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή (αίθουσα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ, πρώην Νομαρχία) και αφορά στην παρουσίαση των Σχεδίων Βελτίωσης (Mέτρο 4: Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού, Υπομέτρο 4.1: Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσειςΓΕΩΤΕΕ

  • Δράση 4.1.1: Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης και
  • Δράση 4.1.3: Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Κεντρικός εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ευθύμιος Τσιατούρας, προϊστάμενος της Μονάδας Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε γεωτεχνικούς (ΔΑΟΚ, Μελετητές) και θα μεταδοθεί ζωντανά (live) στη σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.geotee.gr, 25/2/2018}