Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

Κάλεσμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 6 Σεπτεμβρίου στην φετινή Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών που διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996 και θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως 14 Σεπτέμβρη στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Φερών , απηύθυνε ο δήμος Αλεξανδρούπολης δια του Αντιδημάρχου του Νίκου Γκότση.

Στόχος είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού .

Ακόμη, η Αγροτική Έκθεση Φερών είναι η κλαδική έκθεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροκτηνοτροφικού τομέα, που μέσα από τις ημερίδες της ενημερώνει το ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου .

Καλούμε φορείς και επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή, στοχεύοντας στα αμοιβαία οφέλη εκθετών και επισκεπτών .

Ειδικότερα , για τους παραγωγούς , για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής και πώλησης των τοπικών προϊόντων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και 06/09/2017, στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Φερών , Πλ. Ελευθερίας 1, 1ος όροφος , γραφείο 15 , Τ.Κ. 68 500 Φέρες .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2555350086

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.evros-news.gr/ , 22/8/2017}