Τεράστια επιτυχία για το ποδηλατικό φεστιβάλ στο Δασικό Χωριό από την «ΔΟΞΑ» Σταυρούπολης

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε  το διήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ η 9η Διοργάνωση Ροδοπι-Ερύμανθος OPEN BIKE FESTIVAL στο  Δασικό χωριό του Ερύμανθου. 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ορεινός αγώνας Διάθλου  και την Κυριακή  3 Οκτωβρίου Διασυλλογικός ποδηλατικός αγώνας mtb xc  στα πανέμορφα μονοπάτια  της περιοχής. 

Μια συνδιοργάνωση  του Ποδηλατικού συλλόγου Δόξα Σταυρούπολης με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Δήμο Ξάνθης. Με ενεργή συμμετοχή του ποδηλατικού καταστήματος SarikosBikes και της αθλητικής ομάδας JT Coaching .

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και τις οικογένειες τους που για 9η χρονιά μας τιμούν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε ολόψυχα  όλους τους εθελοντές και εθελόντριες για την σημαντική βοήθεια τους, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ξάνθης , την Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων Ο.ΔΙ.Α.Κ., τους γιατρούς Αγαθαγγέλου Ιγνάτιο και Σιδηρόπουλο Παναγιώτη και το Αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία  την Αλυτάρχη Τουρκοχωρίτη Κατερίνα ,τους κριτές Δόβρολη Γεώργιο και Λειβαδίτη Αναστάσιο, την Χατζογλίδου Δέσποινα στην γραμματεία και Τάτσιου Ελενα στην εκφώνηση του αγώνα . Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευφραιμίδης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ Τσέπελης  Εμμανουήλ, ο πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μπούτος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης κ Καμαρίδης Ιπποκράτης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Ελευθεριάδης Απόστολος, η Πρόεδρος της ΟΔΙΑΚ κ Χαρά Κριτίδου, ο γιατρός κ Σιδηρόπουλος Παναγιώτης. Διοργανωτές και αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη 10η επέτειο του ποδηλατικού Φεστιβάλ της ορεινής περιοχής για την άνοιξη- καλοκαίρι του 2022!

Διεύθυνση Διοργάνωσης

  • Σαρίκος Παναγιώτης
  • Οργανωτική επιτροπή
  • Χατζογλίδου Δέσποινα
  • Παπαδόπουλος Εμμανουήλ
  • Λουκμακιάς Δημήτριος
  • Τάτσιου Έλενα

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 5/10/2021}