Η Παράσταση El Che στος 29-30 Μαρτίου στη ΦΕΞ

Η παράσταση «El Che» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και παρουσιάζεται στη Ξάνθη, στην καπναποθήκη της ΦΕΞ, την Τετάρτη 29 Μαρτίου και την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 21.00

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή του μεγάλου επαναστάτη Eρνέστο Τσε Γκεβάρα.

Στη μνήμη και στην παρακαταθήκη του δασκάλου, φίλου, σκηνοθέτη μας και ηθοποιού Γιάννη Σταματίου που υπηρέτησε με αγάπη και ανιδιοτέλεια το ποιοτικό θέατρο.

Seguimos! Συνεχίζουμε!

64 χρόνια από τον Γεννάρη του 1959 και οι ιδέες του γιατρού του κόσμου και της Κουβανικής Επανάστασης παραμένουν αλεξίσφαιρες!

Ο Che επιστρέφει στο Buenos Aires με σεβασμό και συγκίνηση. Στην πατρίδα του, την Αργεντινή για να συνεχίσει αυτό που άφησε πίσω του.

Να αποτίσει φόρο τιμής στην αγαπημένη του μητέρα που τον ενέπνευσε, να μας διηγηθεί τη ζωή του, την γνωριμία του με τον Φιδέλ, την Κουβανική Επανάσταση, την προσφορά της στην Ανθρωπότητα και να μας υπενθυμίσει ότι δεν τελειώσαμε με τον Ιμπεριαλισμό. Ούτως ή άλλως: ¡Las ideas no mueren!

Κείμενο – Ερμηνεία : Βασίλης Κυριάκου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σταματίου

Σκηνικά –κοστούμια.: Μπ. Λυρίτη.

Διάρκεια: 75′

Hasta la victoria siempre ! ” Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο περισσότερες φορές από την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου επάνω στη γη!”

Είσοδος: 12 ευρώ κανονικό

8 ευρώ μειωμένο

Τηλέφωνο Κρατήσεων: : 25410 25421

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 18/3/2023}