«Απαισιοδοξία για το μέλλον της ΕΒΖ»

Μόνο αισιόδοξοι δεν μπορούν να είναι οι αγρότες και παραγωγοί της Ορεστιάδας και του Έβρου Γενικότερα, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Και αυτό γιατί, ενώ η Κυβέρνηση όλα δείχνουν πως σχεδιάζει τη μεταβίβασή της σε κάποιον επενδυτή, προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Μαρία Γκουσκουσκίδου, Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” .

Εξέφρασε μάλιστα τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο αυτή η μεταβίβαση, θα ευνοήσει τους αγρότες που καλλιεργούν τεύτλα στην περιοχή.

Όπως όλα δείχνουν η ΕΒΖ έχει μπεί σε διαδικασία πτώχευσης, κάτι που σημαίνει πως έχουν σταματήσει προς το παρόν οι διαδικασίες αποζημιώσεων καθώς υπάρχει δικαστική απόφαση που το απαγορεύει.

«Κανείς δε γνωρίζει εάν αυτός ο επενδυτής ή οποιοσδήποτε άλλος αναλάβει την Βιομηχανία, θα θέλει πράγματι να λειτουργήσει τα εργοστάσια, και να ενισχύσει την παραγωγή στον τόπο μας«, τόνισε η Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις.

πηγή δημοσίευσης: https://www.evros24.gr, 17/10/2018