Επαναλειτουργούν τα Δημοτικά Σφαγεία Σαπών

Ένας σοβαρός αγώνας του Δήμου τελεσφόρησε με την επαναλειτουργία των δημοτικών σφαγείων Σαπών

Το χώρο επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης με τους Αντιδημάρχους Οσμάν Σεντάτ και Χαράλαμπο Τσάτσα και διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία τους.

Κατόπιν έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα επαναλειτούργησε μία σημαντική υποδομή για ολόκληρη την περιοχή μας και τον κτηνοτροφικό κόσμο της ,τα δημοτικά σφαγεία Σαπών.

Ο Δήμος από την πρώτη στιγμή δίνει έναν αγώνα προκειμένου να εκσυγχρονίσει και να κρατήσει ζωντανή αυτή την υποδομή. Ξεπερνάμε τις αντιξοότητες και προχωρούμε υλοποιώντας το πρόγραμμά μας .

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου αλλά και εκείνους τους θεσμικούς φορείς που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή την προσπάθεια .Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που στάθηκαν δίπλα στο Δήμο από την πρώτη στιγμή ,πίστεψαν στην προσπάθεια και αξιολόγησαν την υποδομή αυτή ως κορυφαία για την οικονομία της περιοχής .

Καλώ τους κτηνοτρόφους και τους επαγγελματίες της Θράκης να εμπιστευτούν τα δημοτικά σφαγεία και να συνεργαστούν με τον Δήμο που δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζει στη βάση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει».

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr, 30/5/2018}