Δηλητηριασμένα δολώματα εντοπίστηκαν στα Δίκελλα

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι κυνηγοί που κυνηγούν με τα σκυλιά τους στην ευρύτερη περιοχή των Δικέλλων όπου εντοπίστηκαν δηλητηριασμένα δολώματα.

Σε ανακοίνωση του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι βρέθηκαν δηλητηριασμένα δολώματα πάνω από τα Δίκελλα έως Μεσημβρία κοντά στο παλαιό πυροφυλάκειο.

Να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά είχαν προκύψει πριν από ένα χρόνο περίπου στην περιοχή των Δικέλλων με τον υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χατζηαναγνώστου τότε να απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει πέσει κάτι στην αντίληψη του να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές Εισαγγελία, Αστυνομία, Αντιδημαρχία Καθαριότητας-Πρασίνου -Περιβάλλοντος, Δημοτική Αστυνομία ώστε αυτό το διαρκές έγκλημα να περιοριστεί και να σταματήσει.

Τέλος να αναφερθεί πως δεν  πρέπει σε καμία περίπτωση να τα αγγίξετε με γυμνά χέρια ή να τα φέρετε σε επαφή με το σώμα σας. Στην περίπτωση που χρειαστεί να τα περισυλλέξετε για να αποτραπεί η δηλητηρίαση ζώων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε γάντια και προσεκτικά να τα τοποθετήσετε σε ένα μπουκάλι ή μια πλαστική σακούλα που κλείνει ερμητικά.

Ειδοποιήστε άμεσα τη Δασική Υπηρεσία, την Αστυνομία και τη Θηροφυλακή της περιοχής, όπου βρέθηκε η φόλα.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 20/11/2019}