Το Δάσος της Δαδιάς, η Δέσποινα και το βίντεο

Σχεδόν «viral» έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το δάσος της Δαδιάς και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσει κανείς γι’ αυτό. Η «απρόσμενη» προβολή του δάσους έγινε από την Δέσποινα Βανδή, η οποία το επισκέφθηκε πρόσφατα και αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους followers της στο Facebook!

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στον σημαντικό βιότοπο, η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια έφτιαξε και ανήρτησε στο  Facebook ένα «selfie» video διάρκειας περίπου ενός λεπτού, στο οποίο δίνει βασικές λεπτομέρειες του Δάσους και της πανίδας που φιλοξενεί (και η οποία το καθιστά σημαντικό) και καλεί τους θαυμαστές της να το επισκεφτούν, επισημαίνοντας μάλιστα ότι απέχει μόλις μία ώρα από την Αλεξανδρούπολη.

Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει στο βίντεο ότι κατάφερε να δει και τον φημισμένο μαυρόγυπα που διαβιεί στη Δαδιά, ενώ το βίντεο της συγκέντρωσε περίπου 80.000 προβολές στις πρώτες δώδεκα ώρες μετά την ανάρτησή του (και φυσικά θα αυξηθούν πολύ). Στον ίδιο χρόνο συγκέντρωσε 4.900 likes και πολλά σχόλια χρηστών, οι περισσότεροι από τους οποίους επικροτούν την πράξη της.

Δείτε εδώ το βίντεο.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr , 9/8/2017}