Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Φιλόπτωχου στην Κομοτηνή

Από τη Dream Workers στήνεται από τις αρχές Δεκεμβρίου. Αισιόδοξη για το εγχείρημα η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑK Ν. Λιβεριάδου

Θεματικό πάρκο Χριστουγέννων αποκτά η Κομοτηνή, στο πάρκο Αγίας Παρασκευής, μετά από σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το θεματικό πάρκο, με βάση την ιστορία του Πινόκιο, θα στήσει η εταιρία Dream Workers και αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο 24/11 σε συνέντευξη Τύπου από τον δήμαρχο κι εκπρόσωπο της εταιρίας. Αντίστοιχο πάρκο τοποθετήθηκε πέρσι στον Βόλο για την εορταστική περίοδο (βλ. φωτογραφία).

«Νομίζω θα είναι η αρχή, ώστε εάν πετύχει να εδραιωθεί στη συνέχεια» μετέφερε την αισιοδοξία της για το εγχείρημα μέσα από το ράδιο Χρόνος 87.5fm η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου. «Μέσα στο μαγεμένο μας πάρκο από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου στο πάρκο θα ζωντανέψει η ζωή του πολυαγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων, του Πινόκιο» σημείωσε και πληροφόρησε πως το θεματικό πάρκο θα έχει επτά ενότητες, ελεύθερες για επίσκεψη από το κοινό, όλες σχετικές με τη ζωή του Πινόκιο.

«Πιστεύουμε ότι θα είναι κάτι όμορφο, γίνεται πρώτη φορά στην πόλη μας, περιμένουμε το αποτέλεσμα» δήλωσε η πρόεδρος.

Με Santa Run ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ ξεκινούν επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, με το φιλανθρωπικό δρομικό κίνημα Santa Run και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το πρόγραμμα αναλυτικά θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες, ενώ σύμφωνα με τη Νατάσα Λιβεριάδου ως τόποι εκδηλώσεων θα αξιοποιηθούν κοινόχρηστοι χώροι, το Μέγαρο Μουσικής κι άλλες τοποθεσίες, με τη συνεργασία και συλλόγων του τόπου.

Η πρόεδρος χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις «αρκετές, ώστε να μπορεί ο κόσμος να τις απολαύσει, γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη».

{Πηγή δημοσίευσης: https://xronos.gr/, 23/11/2022}