Αλεξανδρούπολη: Εικοσιδύο καταγγελίες για την «ηχορύπανση» της Γιορτής Βιοκαλλιεργητών!

Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία παρενέβη και διέκοψε το γλέντι της Γιορτής Βιοκαλλιεργητών που ήταν σε εξέλιξη στην πλατεία του Φάρου.

Όπως καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, Πασχάλης Παπαδάκης, η Αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να κάνει την παρέμβαση, αφού δέχθηκε 22 κλήσεις – καταγγελίες για οχλήσεις λόγω της μουσικής!

«Η Αλεξανδρούπολη, η πόλη που θέλει να λέγεται τουριστική, στην οποία οι άνθρωποι λόγω θάλασσας και λόγω ζέστης κατεβαίνουν στην παραλιακή στις 11, μερικοί άνθρωποι της πόλης αυτής καταγγέλλουν τον κόσμο που γλεντάει, που χορεύει, που διασκεδάζει, του στέλνουν την αστυνομία για να σταματήσει όλη αυτή τη γιορτή από τις 11!! Φυσικά δεν φταίνε οι αστυνομικοί τη δουλειά τους κάνουν αλλά 22 καταγγελίες πολλές είναι αδέρφια η ζωή τα θέλει όλα» έγραψε χαρακτηριστικά ο κος Παπαδάκης.

Η φετινή «Γιορτή Βιοκαλλιεργητών», είναι η 15η και έχει καθιερωθεί ως μία εκδήλωση κατά την οποία οι τοπικοί παραγωγοί γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά συστήνουν και τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό. Φέτος η Γιορτή ξεκίνησε την Παρασκευή 17/08 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19/08.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr, 18/8/2018}