Η αγορά της Αλεξανδρούπολης στολίστηκε & μας περίμενε, αλλά εμείς…τη στήσαμε!

Καινούργια χρονιά, νέα αρχή, σχέδια, προσδοκίες, αισιοδοξία, και το 2019 είναι κι επισήμως εδώ!

Ύστερα από την αλλαγή του χρόνου, τα λαμπάκια των Χριστουγέννων αρχίζουν να τρεμοπαίζουν, το χρυσό γκλίτερ να το παρασέρνει ο άνεμος του νέου έτους, και τα καταστήματα σιγά σιγά βγάζουν τα βελούδινα, και επιστρέφουν στις φόρμες εργασίας.

Η αγορά της Αλεξανδρούπολης πλημμύρισε για ακόμη μια χρονιά με γιορτινές μελωδίες, λάμψη και αρώματα, όμως όπως φαίνεται αυτά δεν ήταν αρκετά για να παρασύρουν τους καταναλωτές στην «δίνη» των εορταστικών αγορών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κίνηση στην τοπική αγορά κινήθηκε στα ίδια με πέρυσι επίπεδα, σημειώνοντας μάλιστα μείωση της τάξεως του 10%!

Ο Δεκέμβρης για τους επιχειρηματίες δεν ξεκίνησε καλά, και σε αυτό τον πεσμένο ρυθμό συνεχίστηκε η κίνηση μέχρι και το τέλος του έτους.

Οι 3 Κυριακές κατά τις οποίες η πλειοψηφία των καταστημάτων παρέμειναν ανοιχτά δεν κατάφεραν να κάνουν την πολυπόθητη διαφορά, με την κίνηση να παρουσιάζει μικρή αύξηση τις τελευταίες 3 ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά.

Φυσικά περιμένουμε και τα επίσημα στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, στα οποία θα αποτυπώνεται η συνολική εικόνα.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr,  της Μαρίνας Κριτού, 1/1/2019}