Εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης στην Αλεξανδρούπολη για την οδική ασφάλεια, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη στα Θύματα Τροχαίων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ώρα 10.00 π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί Επιμνημόσυνη Δέηση για τα Θύματα σε Τροχαία Δυστυχήματα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Καλούνται όσοι επιθυμούν, να φέρουν στη δέηση τη φωτογραφία του αγαπημένου τους προσώπου με ένα λουλούδι. Θα ακολουθήσει ήσυχη πορεία προς το Δημαρχείο, ώρα 11:00π.μ. και θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια για την οδική ασφάλεια.

Στις 12:30 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Τροχαίο και Εγκατάλειψη: το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος» από τους κ. Περικλή Γκουλιάμα, Διοικητή Τμήματος Τροχαίας και Αστυνομικό Υποδιευθυντή καθώς και τον κ. Κωνσταντίνο Γκοτσίδη, Δικηγόρο και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Καίτη Μακρή, μέλος της διοικούσας επιτροπής του International Road Victims Partnership και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από το σύνολο μουσικής δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης.

Οι εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη στα Θύματα Τροχαίων πραγματοποιούνται για έβδομη χρονιά σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Τροχαία Αλεξανδρούπολης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 12/11/2018}