Περιηγηθείτε και εσείς στην 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών μέσα από την κάμερα του e-evros.gr

Το e-evros.gr βρέθηκε στα εγκαίνια της 25ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών στις 9 Σεπτεμβρίου 2022. 

Η συγκεκριμένη έκθεση θα κρατήσει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2022 και εμείς σας εξασφαλίσαμε πλάνα από τα περίπτερα με τα προϊόντα μέχρι να τα δείτε και μόνοι σας από κοντά! 

Να τονίσουμε πως 2 χρόνια είχε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη έκθεση λόγω της πανδημίας και έτσι φέτος επέστρεψε δυναμικά στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Φερών.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996. Στόχος είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Είναι μία έκθεση που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς που έχουν σχέση με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα στην περιοχή και ολόκληρο το νομό Έβρου και όπως φάνηκε και από τα εγκαίνια θα αποτελέσει “πόλο έλξης” και για τις υπόλοιπες ημέρες!

Μελανό σημείο της εκδήλωσης ήταν η αργοπορία πέραν του λογικού, του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Άργησε αδικαιολόγητα για περισσότερο από μία ώρα με αποτέλεσμα πολλοί παρευρισκόμενοι να αποχωρήσουν φανερά εκνευρισμένοι.

Δείτε εδώ την live μετάδοση του e-evros.gr από τα εγκαίνια της έκθεσης όπως και video από ολόκληρη την έκθεση:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/ 11/9/2022}