«Αγκαλιάστηκε» το 1ο Thraki Bike Festival

Άφησε υποσχέσεις για το μέλλον

Πέρασε στην ιστορία το πρώτο Thraki Bike Festival που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου υπό την αιγίδα της Π.Ε. Ροδόπης.

Ποδηλάτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στις διαδρομές των 5 και 60 χιλιομέτρων ενώ τα μικρά παιδιά συμμετείχαν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που στήθηκε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Τιμώμενα πρόσωπα της διοργάνωσης ήταν ο πρωταθλητής του Ύψους Κώστας Μπανιώτης και ο πρωταθλητής της ποδηλασίας Χαρούν Μολλά.

Επίσης παρόντες ήταν ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα και από μεγάλους συλλόγους της χώρας, όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Παρόντες ακόμη ήταν αθλητές από την Βουλγαρία και την Τουρκία, δίνοντας βαλκανικό χρώμα στην εκδήλωση.

Με τη λήψη των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των βραβείων στους αθλητές. Πρώτος  στον αγώνα αντοχής των 60 χλμ αναδείχθηκε ο Nicolas Genov, δεύτερος ο Θεόδωρος Κοσμίδης, τρίτος ο Plamen Dimov, τέταρτος ο Ηλίας Καβουρτζικλής, πέμπτος ο Σταύρος Παπαδόπουλος και έκτος ο Δημήτριος Σκιντζής. Μαζί με τον πρώτο άνδρα ποδηλάτη βραβεύτηκε και η πρώτη εκ των γυναικών. Ο λόγος για την Μαρία Γιουψάνη.

Μαζί με τις απονομές πραγματοποιήθηκαν και κληρώσεις για δώρα, που ήταν προσφορά χορηγών της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες ευχήθηκαν το Thraki Bike Festival να εξελιχθεί σε θεσμό και να εμπλουτίζεται χρόνο με τον χρόνο.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο:

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr, 24/3/2019}