Η Θρακιώτικη φέτα κατακτά και την Ολλανδία

Στη διεθνή έκθεση PLMA στο Άμστερνταμ τα Τυροκομικά Δουκίδη

Μετά από δύο χρόνια ανομβρίας τα Τυροκομικά Δουκίδη αποτελούν εκπρόσωπο της περιοχής μας στο εξωτερικό, συμμετέχοντας στη διεθνή έκθεση τροφίμων PLMA Άμστερνταμ 2022. Η εταιρία συμμετέχει με το ευρύ φάσμα προϊόντων της, εξάγοντας τόσο τη θρακιώτικη τυροκομική παράδοση όσο και τη γεύση και ποιότητα. Στην έκθεση συμμετέχουν ο διευθυντής παραγωγής Στέφανος Δουκίδης και η υπεύθυνη γραφίστρια της εταιρίας Μάρα Δουκίδη.

Η έκθεση

Η ετήσια διεθνής έκθεση «World of Private Label» της PLMA διοργανώνεται από την Ένωση Κατασκευαστών Ιδιωτικών Ετικετών, η οποία αντιπροσωπεύει περισσότερους από 3.500 κατασκευαστές-μέλη σε όλο τον κόσμο. Με γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ, η PLMA είναι η μεγαλύτερη ένωση του είδους της, αφιερωμένη αποκλειστικά στην προώθηση της ιδιωτικής ετικέτας.

Για περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια, η Διεθνής Έκθεση «World of Private Label» της PLMA έφερε εμπόρους λιανικής, χονδρεμπόρους και άλλους επαγγελματίες ιδιωτικών ετικετών μαζί με κατασκευαστές για να τους βοηθήσουν να βρουν νέα προϊόντα, να δημιουργήσουν νέες επαφές και να ανακαλύψουν νέες ιδέες που θα βοηθήσουν τα προσωπικά τους τα προγράμματα ετικετών πετυχαίνουν και αναπτύσσονται.

Από τη Θράκη στο Άμστερνταμ

Η εταιρεία «Δουκίδης» συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο στο Hall 7 F-8606 στο ειδικά κατασκευασμένο χώρο ελληνικών επιχειρήσεων με θέμα «TrulyGreece”  και προώθησε τα προϊόντα της με πρωταγωνιστή τη Φέτα ΠΟΠ από αγνό ελληνικό γάλα. 

«Έπειτα από δύο χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας, επιστρέφουν οι εμπορικοί ρυθμοί μέσων των διεθνών εκθέσεων και το ενδιαφέρον για ελληνικά ποιοτικά προϊόντα είναι πιο έντονο από ποτέ στις αγορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, 1/6/2022}