Με πικ νικ και χορό διαμαρτυρήθηκαν στην πλατεία της Κομοτηνής

Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Ειρήνης

Το δικό τους τρόπο να διαμαρτυρηθούν κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης, που τους αποκλείουν ή τους περιορίζουν αισθητά από τις περισσότερες εμπορικές και καθημερινές δραστηριότητες σε καταστήματα, χώρους εστίασης και πολιτισμού, βρήκαν ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας.

Συγχρόνως, διαμαρτυρήθηκαν κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού που παραμένει σε ισχύ στις δομές υγείας της χώρας, με αρκετούς υγειονομικούς να παραμένουν σε άνευ αποδοχών αναστολή εργασίας.

Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής, όπου έστρωσαν… ένα υπαίθριο πικ-νικ, με τα δικά τους φαγητά, τραπεζομάντηλα, αναψυκτικά, καφέδες, τραγούδια ακόμη και χορούς!

Να σημειωθεί πως οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας απαγορεύεται –μεταξύ άλλων- να εισέλθουν σε εσωτερικό χώρο εστίασης ή σε εξωτερικό που δεν πληροί τις προϋποθέσεις (πχ. ύψος ανεμοθωράκων, «άνοιγμα» χώρου από πολλές πλευρές κλπ). Μπορούν να κάθονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους, εάν επιδεικνύουν αρνητικό rapid test εντός 48 ωρών.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, 21/11/2021}